Varför ingen bloggning?

Jag har inte bloggar på grund av att jag brutit armen, i onsdags innan min uttagning till cheer tävlings lag är jag, Nova, julia ute på en promenad och i en gunga går min arm rakt av, jag skrek som i helvete! Det samlas en ring och ambulansen kommer och en buckla kommer ut jag fattade att jag brutit armen direkt eftersom jag brutit den förut, jag frågade om någon kunde döda mig minns jag, haha.. Jag kom in på sjukhuset jag fick massor av smärt stillande, dem sa att det kanske blev en operation men jag ville verkligen inte operera men hade inget val. Jag fick sova på sjukhuset och nästa dag fick jag ingen frukost för det var bestämt för att sätta in 4 spikar i armen. Jag sa att jag ville frukost och dem sa att jag inte skulle gå någon frukost jag blev förbannad och sa att jag skulle rymma xD sen fördes jag in på operation och jag sov som en helt vanlig natt.. När jag vakna satt mamma och pappa vid, jag kräktes. Det blev en natt till och fick sen äntligen Åke hem. Men sen var det de här med handen, när doktorn operera kom en nerv i kläm och jag kunde inte röra handen eller känna något.. Tränar den Mycket! I slutet av sommaren kommer det bli bra igen :) jag missar mycket i sommar, ex. Cheerleding lägret :( kan inte fatta detta! Min arm är på bild där nere!


bildet


Ingen Rubrik

Hej hej, idag mår jag mycket bättre :) imorgon ska jag på cheerleading, på tisdag och onsdag också. Ska bli kul. Snart är det uppvisning så imorgon är det program som gäller!


Sjuk igen

Har nu fått feber och har så ont i halsen så jag inte vet vart jag ska ta vägen, fick ont igår på kvällen och har nu jätte ont.
Har tagit en Alvedon så borde snart kännas bättre :/
Jag får ligga stilla och typ ta det lugnt, ska sen live titta på cheer rm, heja twisters! xD på tal om det så har jag blivit rekommenderad att söka till junior A, Minior A och Junior B :D


Min dag

Idag fyller jag 12, känns bra :)
Har fått jätte fina presenter, bland annat en iPad mini som jag är super glad över och andra saker.
Nu gäller det bara njuta när jag fyller år!


Tisdags kväll

idag har jag varit i skolan, gick bra.
i morgon är det träning och sen åker vi direkt till landet och på torsdag fyller jag år! :)
längtar. ikväll ska jag:
  • Packa till landet
  • göra det sista på engelska läxan
  • städa rummet lite
  • träna
  • dusha, tvätta håret
  • göra flätor
  • sova
 

Sådant är livet

Jag vet inte vad som hänt med mig denna vecka, i måndags måde jag jätte dåligt, tisdagen var okej och i går fick jag så ont i hallsen under lunchen i skolan så jag behövde gå hem och idag kunde jag inte gå till skolan!
har huvudvärk och har ont i hallsen, i morgon ska jag till grönan med Julia och Stephanie hoppas jag, det är typ som ett kalas, hade det föra året för dem, stefi, julia och jag är jätte tjata..
stephanie kunde inte sova över i år, så tråkigt! men hon är med på grönan.
om någon ser oss där får ni komma fram och säga hej, var inte blyga!

Hollister, PINK


Torsdag

I dag är det torsdag, känns som måndag! vi slutar halv tre, jobbigt.
efter skolan vet jag inte vad jag ska göra, får hitta på något haha :)
i helgen blir det grönan med Julia och Stephanie, längtar!!

Ny pålnbok

om det är något jag behöver så är det en ny plånbok, på http://www.smartgirl.se/ så hittade jag en plånbok för 200 som jag blev jätte försjust i! sen hitade jag en liknande på samma sida för 59, och jag sparar just nu på mina pengar så därför ska jag beställa den i kväll! fri frakt och allt, tipsar er om denna sida! http://www.smartgirl.se/

Studsmatta

Jag och min familj bor i i stan, så vi har ingen studsmatta där. men vi har ett landställe i norrtälje och där har vi köpt  en studsmatta för 500 av en granne, den är väll lite mer en 4 m. den är helt okej, men jag tränar mycket på studsmatta och vill gärna bättre! så vi funderar på att köpa denna till sommaren! :D
jag har provstudsatt den när jag var i göteborg med min kusin, den är super bra! :)

RSS 2.0